Gépek

Gépek a reklámtechnikához

 

Vágóplotterek

2008-ban indult a SummaCut széria, mely folyamatos finomításokon esett át. Mára az egyik legnépszerűbb termék a piacon. A remek kivitelezés és megfizethetőség ötvözése.

tovább...
 

Solvent & ECO Solvent nyomtatók

Tartós kültéri reklámok nyomtatása oldószeres nyomtatókkal. A kiváló nyomtatási minőség emellett az oldószeres nyomtatót univerzális nyomtatóvá teszi beltéri alkalmazásokhoz, valamint textil- és fémnyomtatáshoz.

tovább...
 

UV nyomtatási rendszerek

Az UV-LED technológiával közvetlenül sokféle anyagra nyomtathat. A reklámtechnikai alkalmazások mellett ez a technológia ideális ipari alkalmazásokhoz is

tovább...
 

OKI fehér toneres rendszerek

Az OKI ES 7411 és 9420 White-Toner modellekkel és a FOREVER transzferfóliákkal gyorsan és egyszerűen tökéletes transzfereket készíthet színes és fekete pólókra, bögrékre, bőrre, alumíniumra és...

tovább...
 

Színes lézeres nyomtatási rendszerek

Ideális nyomtatási megoldást kínálunk a tonertranszferhez. Az OKI White Toner rendszerekkel tökéletes transzfereket készíthet színes és fekete pólókra, mobiltelefon hátlapokra stb.

tovább...
 

Transzferprések

Nálunk megtalálja a megfelelő transzferprést munkájához, Flock & Flex fóliákhoz, szublimációs nyomtatáshoz és tonertranszferhez. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Drucktech Kft. a membrán hőprések kifejlesztésével forradalmasította a transzfer technológiát. Minden felhasználó elismeréssel nyilatkozik a megoldásról.

tovább...