Mimaki CJV300

CJV300 - nyomtatás és vágás a legmagasabb szinten

A CJV300 Print & Cut nyomtató-vágógéppel lenyűgöző minőségben és nagy sebességgel nyomtathat kül- és beltéri reklámanyagokat. A vágó funkció segítségével pillanatok alatt készíthet matricákat és kontúrvágású mintákat. Ez a gép tökéletes megoldás kreatív reklám-technikusok, POS szakemberek és nyomtatási szolgáltatók számára.

A Mimaki CJV300 sorozat jellemzői

  • Nagy sebességű nyomtatás az új tintasugaras technológiának köszönhetően
  • Nyomtatás és vágás egy gépben - kontúrvágáshoz vagy teljes értékű vágóplotterként
  • Rugalmas festékválaszték, opcionálisan orange, light black vagy white színnel is
  • Nagyszerű effektek fémes nyomtatással (silver)
  • Fúvókák automatikus tisztítása
  • és még sok más!

Maximális nyomtatási sebesség akár 105 m² / óra 

A 2 db. új fejlesztésű nyomtatófej segítségével óriási nyomtatási sebessé érhető el. Még a legmagasabb fotóminőséget is a korábbinál lényegesen gyorsabban kinyomtathatja ki.  A MAPS funkció optimalizálja a nyomtatást, segítségével nagyobb nyomtatási sebesség mellett sem keletkeznek csíkok nyomtatáskor.

Különböző festékek

8 színes módban a CMYK+orange+light black színek használatával különösen nagy színgazdagság és lenyűgöző képi világ érhető el. A CJV300 fehér színnel is kiegészíthető vagy a megszakítás nélküli nyomtatáshoz 2xCMYK módban is használható.  A CJV300 szublimációs festékkel is rendelhető.

E-mail értesítés a nyomtatás állapotáról

Értesüljön e-mailben amikor a nyomtatás befejeződött vagy ha cserélni kell a festékkazettát! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy más teendőkre koncentráljon anélkül, hogy folyamatosan a nyomtatót és a nyomtatást felügyelje

Különböző vágási funkciók

A CJV300 vágási funkciójával gyorsan és egyszerűen készíthet címkéket és matricákat. Számos szolgáltatás biztosítja a maximális pontosságot és termelékenységet. A folyamatos vágójel észleléssel a vágási pontosság automatikusan újrakalibrálódik a kontúrvágás során - a média teljes tekercsét egy menetben feldolgozhatja. Problémás anyagok esetén először vághat és utána nyomtathat. A CJV300 a matricák körbevágását is elvégzi az Ön számára. Természetesen a CJV300 teljes értékű vágóplotterként is használható színes-, textil- vagy stencil fóliák vágásához.

Nyomtatási szélességek

A CJV300 nyomtató 1.361 és 1610mm. nyomtatási szélességben érhető el. A CJV300-nál a felhelyezhető média maximális tekercssúlya 40 kg, a legnagyobb nyomtatható anyagvastagság pedig 1 mm.

Raster Link 6 RIP szoftver mellékelve

A Raster Link 6 a CJV300 használatára optimalizált. Segítségével maximálisan kihasználhatja nyomtatóját és speciális alkalmazásokat is létrehozhat, például 3 rétegű nyomat készítése átlátszó médiára (színes - fehér - színes).