Solvent & ECO Solvent nyomtatók

Oldószeres nyomtatóval hihetetlen sokféle nyomtatási alkalmazást képes elkészíteni beltéri és kültéri reklámokhoz egyaránt: autófóliák, cégtáblák, feliratok, poszterek, textilnyomtatás, vászonnyomtatás és sok egyéb terméket!

A Mimaki Print & Cut rendszerekkel könnyedén készíthet matricákat és kontúrvágású mintákat.

A Mimaki nyomtatókat különféle festékekkel használhatja: univerzálisan alkalmazható oldószeres tinták, szagtalan eco-solvent tinták vagy szublimációs tinták a transzfernyomtatáshoz.

 

Mimaki JV100-160

Kiegyensúlyozott, belépő szintű modell kiváló működési teljesítménnyel, minőségi képekkel, gyorsasággal megfelelő áron.

tovább...
 

Mimaki JV150-130

A JV150 magas termelékenységet és széles körű felhasználási lehetőséget kínál a beltéri és kültéri reklámokban. Költséghatékony nyomtatási megoldás a legjobb minőségért, 1440 dpi-ben.

tovább...
 

Mimaki JV300

A JV300 nyomtatóval lenyűgöző minőséggel és sebességgel nyomtathat. A narancssárga színnel a Pantone színek 94% -a kinyomtatható, szürkével pedig különösen pontos fekete-fehér nyomatok nyomtathatók.

tovább...
 

Mimaki CJV150

Költséghatékony Print & Cut megoldás tartós matricák és nyomatok előállításához. Legmagasabb minőség 1440 dpi-vel, ezüst színekkel, fémes hatásokhoz, narancs és szürke.

tovább...
 

Mimaki CJV300

A CJV300 a legmagasabb szintű Print & Cut megoldás. A fémes hatású ezüst színekkel, a narancssárga és a szürke színnel a legmagasabb minőségben és lenyűgöző sebességgel nyomtathat.

tovább...