Neolt Laylam

A tökéletes laminálógép kezdőknek

A Laylam laminálógép fűthető felső hengerrel akár 165 cm anyagszélességig laminál. A pneumatikus nyomásszabályozás karbantartásmentessé teszi a laminálógépet, és egyenletes és magas hengernyomást biztosít. Az olaszországi gyártású Laylam költséghatékony, robusztus és megbízhatóan kialakított.

A Neolt 1970 óta fejleszt laminálógépeket, és bevált gépgyártási hagyományait innovatív erővel ötvözi. A gépeket a vállalat saját gyárában, Bergamóban (Olaszország) gyártják.

Európában gyártott

A Laylamot Európában gyártják, amely számos előnnyel jár az Ön számára. A laminálógépet az európai előírásoknak megfelelően tervezték és gyártották. Ezért biztos lehet benne, hogy ez a gép megfelel a szigorú európai előírásoknak (pl. munkahelyi biztonság), és hogy kiváló minőségű anyagokat használnak. A Neolt európai vállalatként évek múltán is kínál pótalkatrészt, ami jelentősen megnöveli a laminálógép élettartamát.

Ha importált gépet vásárol, elveszíti ezeket az előnyöket. Gyakran előfordul, hogy az importőr már nem elérhető, aki például a CE-tanúsítványért felel. Így még egy törött lábkapcsoló cseréje is gondot okozhat. A legrosszabb esetben az ilyen importált termékek rövid idő után már nem használhatók, mert hiányzik egy pótalkatrész. Ez kár egy olyan beruházásért, amely valójában több évtizedes használatot érdemel.

Optimális tervezés a reklámtechnológia követelményeihez

A Laylam kifejlesztésébe a Neolt laminálógépek tervezése terén szerzett több évtizedes tapasztalata került bele. A felesleges elektronikát a Neolt kihagyta, a laminálógépet pedig a felhasználó szempontjából újragondolták. A felhasználóbarát gép Önt is le fogja nyűgözni! Az adagolósínnek köszönhetően gyűrődések nélkül laminálhat. A mellékelt görgős peremmel ellátott támasztóasztal lehetővé teszi a tekercsek feszültség nélküli és egyenletes adagolását. A lábkapcsolóval kényelmesen, önállóan is adagolhatja az anyagot. A kezelőpanel használata egyszerű, a személyzet így gyorsan betanítható. Az opcionális letekercselő és visszatekercselő készülékkel pedig nem kell felügyelnie a laminálási folyamatot.

A felső henger folyamatosan 50 °C-ig fűthető. Ez megakadályozza a légbuborékok megjelenését, és tökéletes laminálási eredményt biztosít még a matt laminátumok esetében is. A 6 méter/perc maximális sebességgel gyorsan felviszi a transzferfóliákat a parcellákra. A sebességet folyamatosan állíthatja az optimális laminálási eredmény érdekében.

Pneumatikus nyomásszabályozás

A görgő nyomását a levegőnyomás szabályozza. Ez lehetővé teszi, hogy különösen nagy és egyenletes nyomást érjen el a teljes hengeren, amely különösen fontos az egyenetlen nyomtatási felületek, például az UV-nyomatok esetében. Természetesen a nyomást folyamatosan csökkentheti - ez fontos például transzferfilmek felvitelénél. A pneumatikus vezérlés kellemes mellékhatása: a hengernyomáshoz nincs motor, így a laminálógép hosszú évekig karbantartás és meghibásodás nélkül, precíz laminálási nyomást biztosít. A légnyomásos rendszer alacsonyabb energiafogyasztást is jelent. A kompresszor nem része a szállításnak.

Munkavédelem

A biztonság különösen fontos a laminálógép működtetésekor. Az anyagmozgatási területen egy érzékelőrendszer azonnal leállítja a motort, ha Ön túl közel kerül a görgőkhöz. A kiegészítő vészleállító középen helyezkedik el. A behelyezés és kivátel folyamata közbeni kezelés is egyszerű és kényelmes.

Műszaki adatok

Laylam 1650

Maximális munkaszélesség

165 cm

Maximális anyagvastagság (pl. karton és laminált lemez)

30 mm

Hőmérséklettartomány felső határ

50 ° C-ig

Maximális sebesség

6 m/min

Tápcsatlakozás

230v - 50Hz (110v - 60Hz)

Energiafogyasztás

7,5A - 1800W

Méretek (szélesség x magasság x mélység)

215 x 140 x 45 cm

Súly

200 kg

 

Kompresszor és csatlakozótömlő szükséges. Szükséges kompresszor: min. 8 bar | 120 L/min

Neolt Laylam 1650 50c Prospekt

 

Tudjon meg többet a Neoltról - a 70 éves múltra visszatekintő befejező termékek gyártójáról:

 

Neolt Laylam 1650 - pneumatikus hideg lamináló. A gyártó által javasolt kiskereskedelmi ár € 4.990,-

Választható: kitekercselő eszköz, visszatekercselő eszköz

Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

Anfrage für Az Ön személyes árajánlata

*
*
*
*
*
    * Pflichtfeld